Rörinstallationer inom processindustrin

Systemsvets AB är ett familjeägt företag som grundades 1989 och vi har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande aktörer inom komplexa rör och processinstallationer. Våra främsta inriktningar är läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin, kylanläggningar och kärnkraft, men vi åtar oss en mängd andra uppdrag inom övrig industriell service.

Systemsvets AB är godkända underleverantörer till en mängd internationella företag.

Med den senaste teknologin och en gedigen erfarenhet kan vi utföra alla slags monteringar av rostfria installationer. Vi har en modern maskinpark som innefattar bland annat orbitalsvetsmaskiner, automatiska rörkapar samt egen fiberoptisk kontrollutrustning. Att garantera en hög kompetens ställer stora krav på vår personal. För att säkerställa kvaliteten på våra uppdrag genomförs kontinuerligt utbildningar inom olika kompetensförbättrande områden.

Ett långsiktigt, nära samarbete med våra uppdragsgivare har genom åren gett oss många nya uppdrag och vi sätter alltid kundens önskemål i första rummet. Vi satsar på att vara ledande inom vår nisch och inget jobb är för stort för oss.

Läkemedel

 Läkemedelsindustrin ställer höga krav på precision och hygien. Vi har utfört en stor mängd projekt i dessa miljöer i över 20 år.

Läs mer

Livsmedel

Vi har stor erfarenhet av montage inom livsmedelsindustrin.
Allt från mindre projekt till hela fabriksanläggningar.

Läs mer

Övrig processindustri

Vi verkar även inom övrig processindustri, exempelvis kemiindustri , vattenverk, kylanläggningar och gasinstallationer

Läs mer

Läs vår broschyr!

Några referenser